Vinproduktion Papagiannakos
Et spændende studiebesøg ved den familieejede vingård, Papagiannakos. Vingården ligger ca. 30 km fra Athen og er en mindre, men meget kendt virksomhed, som producerer fornem græsk vin.
Afsnit af det græske ’Masterchef’ er sågar afholdt på gården. Familien har dyrket og produceret vin i generationer, men selve vingården er bygget i ny og moderne stil.
Arkitekturmæssigt er der lagt vægt på, at produktionen skal foregå under de bedst tænkelige forhold mht. lys, kulde og varme.
I får en rundvisning af ejeren, som fortæller levende om, hvordan virksomheden blev startet, samt om vinens og egnens historie.
Herefter får I indblik i selve produktionen fra drue til flaske. I stiller naturligvis spørgsmål under rundvisningen.
Alle fag kan have glæde af dette besøg, men især kemi og biologi vil have fordel af det. Ejeren er uddannet indenfor marketing, så klasser med marketing i højsædet vil også have stor udbytte af dette besøg.
Når I bestiller besøget, er det en god idé at vedlægge et motivationsbrev, som tilkendegiver hvad jeres fokus er mm.
Besøget varer en halv dag inkl. transport tur/retur.
Busleje skal påregnes.